Loader

Βιογραφικά

victor

Βίκτωρ Βλαχάκης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Κινησιολόγος - Κινησιοθεραπευτής
Δάσκαλος στο σύστημα PILATES
Επαγγελματίας μασέρ (Τraditional Thai Yoga Massage)

Γεννήθηκα στις 8 Οκτωβρίου του 1974 στο Πειραιά. Η μύηση και η αγάπη προς τον αθλητισμό μου δόθηκε από τον πατέρα μου σε ηλικία μόλις 8 χρονών, όπου θυμάμαι να κάνουμε jogging στο δρόμο.

Υπήρξα αθλητής του κλασικού αθλητισμού στο άλμα εις μήκος και στο τριπλούν με πολλές συμμετοχές και διακρσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και ανδρών (1985-1994). Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών (1994-1998)και στην National Health of Science (Thai yoga massage) με δεκαετή εμπειρία και άνω στην διδασκαλία και στον τομέα ανάπτυξης των φυσικών και γυμναστικών ικανοτήτων, αθλητών και απλών ασκουμένων.

Η συνεχής μελέτη στην διδασκαλία της άσκησης, αλλά και η συνεχής παρακολούθηση πολλαπλών σεμιναρίων στην εναλλακτική γυμναστική (PILATES-ANUSARA YOGA), καθώς και στον τομέα ‘άσκηση και αποκατάσταση” μυοσκελετικών δυσλειτουργιών με διεθνείς και καταξιωμένους δασκάλους όπως ELIZABETH LARKAM (hip – knee replacement),TRACY MALLET (PILATES pregnancy), RAEL ISACOWITS (PILATES BASI), EDUARD BOTHA (PILATES for men),SAMANTHA WOOD (a physical therapy approach)AMIT YOUNGER (PILATES EGUIPMENT), LOLITA SAN MIGUEL (PILATES MAT), RYSTY WELLS (Bhakti flow TT yoga), SIANNA SUE (Anusara YOGA immersion), TODD TESEN (Anusara yoga workshop), DESIRRE RUMBAUGH (Anusara yoga), SWAMI NIRVIKALPA (Astanga yoga), αλλά και η πολυετής εμπειρία μου ως καθηγητής φυσικής αγωγής με οδήγησαν στην ίδρυση του κέντρου εναλλακτικής και θεραπευτικής γυμναστικής ΟΡΘΟΣΩΜΙΑ.

Η αγάπη και το πάθος που θρέφω για την άσκηση με το σώμα, με οδηγεί στην διερεύνηση των πνευματικών ικανοτήτων, όπου σε συνάρτηση με το ψυχικό επίπεδο, στο τέλος να ανακαλύπτω πόσο σχετίζονται τελικά τα τρία επίπεδα του ανθρώπου η ψυχή, το σώμα και το πνεύμα του.
Διευρύνω τους ορίζοντές μου με το να συνεχίζω να μελετώ και να ερευνώ νέα και παλιά συστήματα γυμναστικής και άσκησης με τελευταίο το FELDENKRAIS.

Driva Vera

Δρίβα Βαρβάρα (Βέρα)

Pilates Instructor​

Γεννημένη στην Αθήνα ξεκίνησε τον χορό από πολύ μικρή, σπούδασε 10 χρόνια,συμμετείχε σε πανελλήνιους και πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς χορού κατέχοντας υψηλές διακρίσεις. Με τις διακρίσεις στους διαγωνισμούς και μετά από τριετή φοίτηση πήρε πτυχίο χορεύτριας και δασκάλας χορού από το Internation Dance Teacher’s Association. Για τα επόμενα χρόνια συνεργάζεται με διάφορες σχολές χορού ως καθηγήτρια. Ανακάλυψε το Pilates το 2004 μετά από τραυματισμό και από τότε το υιοθέτησε ως μέθοδο αποκατάστασης και εκγύμνασης μέχρι σήμερα. Ολοκληρώνει την εκπαίδευση της σε όλα τα όργανα του Pilates από το Balanced Body. Τον Δεκέμβριο του 2014 γίνεται πιστοποιημένη καθηγήτρια Pilates από το Balanced Βοdy. Κατόπιν συνεργάζεται με διάφορα studio Pilates ως instructor. Αδιάλειπτα ενθουσιώδης για την εφαρμογή της μεθόδου εργάζεται με ασθενείς με οστεοπόρωση, με μυοσκελετικά προβλήματα και με εγκύους. Αναλύει τη στάση και τη βάδιση για να προσδιορίσει τις μυϊκές ανισορροπίες και σχεδιάζει εξατομικευμένα προγράμματα που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των ιδιαίτερων αναγκών τους.

Kasios

Κάτσιος Νέστορας

Spinning instructor

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με πλούσια αθλητική εμπειρία σε αγώνες στίβου, Τριάθλου, Ποδηλασίας και δραστηριοτήτων βουνού,προπονητής αγωνισμάτων αντοχής, Spinning Instructor
Αθλητική εμπειρία
1995-1999 αθλητής στίβου μικρών μεσαίων αποστάσεων (παρατεταμένη ταχύτητα). Συμμετοχή σε Πανελλήνια πρωταθλήματα με κορυφαία επιτυχία τη συμμετοχή στον τελικό του πανελληνίου μαθητικού πρωταθλήματος στην Κύπρο το 1998 στα 400μ. Ατομική επίδοση ως παίδας 51,9’’ στα 400μ., 2.02’’ στα 800μ.
2004-2010: Πεζοπορία, ορειβασία και αναρρίχηση, στα μεγαλύτερα Ελληνικά βουνά, σε δύσκολες χειμερινές συνθήκες.
2008 Ιούλιος: Ανάβαση στην κορυφή των Άλπεων (Mont Blanc 4.807μ.) ως αρχηγός αποστολής σε σχοινοσυντροφιά 2 ατόμων.
2003-2008: Ολοκλήρωση εκπαιδευτικών σχολών ορειβασίας και Αναρρίχησης αρχαρίων, μέσου επιπέδου και προχωρημένων με τον ΕΟΣ Αθηνών.
2009-2011: πεζοπορικές αναβάσεις σε κορυφές της Ελλάδας ως αρχηγός με τον ΕΟΣ Αθηνών.
2012- μέχρι σήμερα: ενασχόληση με το Τρίαθλο (κολύμβηση-ποδηλασία-τρέξιμο) σε υψηλό επίπεδο. Συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα τόσο Τριάθλου όσο και Διάθλου (5η θέση το 2017)
2015-2017: Τρεις συναπτοί τερματισμοί σε διεθνείς αγώνες Τριάθλου μεγάλης απόστασης (Ironman) με κορυφαία επίδοση τις 9 ώρες 58’ (14 Έλληνες έχουν πετύχει επίδοση κάτω των 10 ωρών διαχρονικά).
2015-2017:Συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ. Ατομική επίδοση μαραθωνίου δρόμου 2,59.38’’, ημιμαραθωνίου 2.23.56’’. Συμμετοχή σε αρκετούς λαικούς αγώνες δρόμου, με αρκετές επιτυχίες σε βάθρο, και μία πρώτη νίκη στα 10χμ. του Δήμου Γαλατσίου το 3/2017.

nantia

Ναταλία

Από 12 χρονών ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ ώσπου σταθμός στην αθλητική μου πορεία αποτέλεσε η άνοδος της ομάδας μου Φ.Ο Βριλησσίων το 2011 από την Α2 κατηγορία στην Α1. Με οδηγό την αγάπη μου για την γυμναστική, αποφοίτησα από το Τ.Ε.Φ.Α.Α του Πανεπιστημίου Θράκης και θέλοντας να εμπλουτίσω τις προπονητικές μου μεθόδους, έγινα TRX και Strength & Condition instructor. Τα τελευταία χρόνια ο ενθουσιασμός μου για το ποδήλατο με οδήγησε στο να ασχοληθώ επαγγελματικά και με την ποδηλασία εσωτερικού χώρου.

sisilia

Σισίλια

Η πρώτη μου συστηματική ενασχόληση με το σώμα ήρθε μέσα από τη yoga. Ξεκίνησα να διδάσκω λίγα χρόνια μετά, αφού ολοκλήρωσα την πρώτη μου εκπαίδευση στη διδασκαλία της γιογκα, το 2008. Παρακολούθησα σεμινάρια σε πολλά είδη hatha yoga, aerial yoga και μαλάξεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συνεχίζω την πρακτική μου στο σύστημα της Ashtanga Vinyasa υπό την καθοδηγηση της κ. Καρυτινού. Έχω σπουδάσει ζωγραφική στην ΑΣΚΤ και νοσηλευτική στο ΠΑΔΑ και έχω πιστοποίηση με χαρακτηρισμό E-RYT500 στη Yoga Alliance.