Loader

Σχετικά με εμάς

Το γυμναστήριο ORTHOSOMIA ιδρύθηκε από τον Βλαχάκη Βίκτωρα το Σεπτέμβριο του 2007.
Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Κηφισιάς συγκεκριμένα 5 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό σε ένα πολύ ήρεμο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από έναν πανέμορφο και καταπράσινο κήπο.

Διατίθεται ξεχωριστή αίθουσα με τον πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό όλων των οργάνων PILATES , μια επίσης ξεχωριστή αίθουσα που γίνονται τα μαθήματα TRX –CROSS TRAINING-FITNESS, PILATES MAT και όργανα , ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΟΡΘΟΣΩΜΙΑ , HATHA YOGA – AERIAL YOGA και επίσης μια ξεχωριστή όμορφη αίθουσα που γίνονται τα μαθήματα SPINNING INDOOR CYCLING. Οι συνεδρίες του Ταιλανδέζικου μασάζ, της αγιουβέρδα και ρεφλεξολογίας γίνονται σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο θυμίζοντας τους παλιούς παραδοσιακούς ταιλανδέζικους χώρους μασάζ , όπου με την απλοικότητά του επισφραγίζει πλουσιοπάροχα την απόλυτη ομορφιά.

Οι χώροι του εμπνέουν γαλήνη και ηρεμία, όπου η zen ατμόσφαιρα και η κατευναστική ευωδία των αιθέριων ελαίων κυριεύουν την πνευματική και σωματική κατάσταση των ασκούμενων.

Το κέντρο μας διαθέτει ξεχωριστά αποδυτήρια αντρών –γυναικών , καθώς και έναν όμορφο χώρο υποδοχής όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί με χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για το πως θα μπορούσε να ξεκινήσει τα συστήματα εναλλακτικής άσκησης και ηρεμίας PILATES, HATHA YOGA , AERIAL YOGA, THAI MASSAGE , όπως επίσης τα δυναμικά προγράμματα των SPINNING INDOOR CYCLING και CROSS FITNESS T R X TRAINING.

s