ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΘΟΣΩΜΙΑΣ YIN YANG

 

 

 
To κέντρο εναλλακτικής γυμναστικής ΟΡΘΟΣΩΜΙΑ ιδρύθηκε απο τον Βλαχάκη Βίκτωρα το Σεπτέμβριο του 2007.Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της κηφισιάς συγκεκριμένα 5 λεπτά απο τον ηλεκτρικό σταθμό σε ένα πολύ ήρεμο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από έναν πανέμορφο και καταπράσινο κήπο.
Οι χώροι του εμπνέουν γαλήνη και ηρεμία, όπου η zen ατμόσφαιρα και η καταλαγιαστική ευωδία των αιθέραιων έλαιων κυριεύουν την πνευματική και σωματική κατάσταση των ασκουμένων.

Διατίθεται ξεχωριστή αίθουσα με τον πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό οργάνων της peak PILATES , καθώς και μια επίσης ξεχωριστή αίθουσα που γίνονται τα μαθήματα της HATHA YOGA - AERIAL YOGA -T R X training - CROSS FITNESS και του PILATES mat.
Οι συνεδρίες του Ταιλανδέζικου μασάζ, της αγιουβέρδα και ρεφλεξολογίας γίνονται σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο θυμίζοντας τους παλιούς παραδοσιακούς ταιλανδέζικους χώρους μασάζ , όπου με την απλοικότητά του επισφραγίζει πλουσιοπάροχα την απόλυτη ομορφιά.

Το κέντρο μας διαθέτει ξεχωριστά αποδυτήρια αντρών –γυναικών , καθώς και έναν μίνι χώρο υποδοχής όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί με χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για το πως θα μπορούσε να ξεκινήσει τα συστήματα εναλλακτικής άσκησης και ηρεμίας PILATES, HATHA YOGA , AERIAL YOGA, THAI MASSAGE , όπως επίσης τα δυναμικά προγράμματα των CROSS FITNESS και T R X training.